top of page
Full time & part time
Sugo Utrecht.jpg

OVER

SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond streetfood uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand. Hij wordt zo luchtig omdat hij tot wel 72 uur rijst. We beleggen de bodem met de beste ingrediënten uit Italië.

Sugo heeft restaurants in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam (3). In onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

Keukenmedewerker

Voor onze Sugo locaties in Diemen en Westland zoeken we nieuwe collega's in de keuken. In deze functie bereid je onze gerechten vanuit de open keuken. Ben je op zoek naar de (bij)baan die bij jou past? en wil je werken tussen 1600 uur en 2200 uur? Dan is dit de job voor jou.

Wie ben jij?

We zoeken spontane, flexibele team-members bij wie gastvrijheid uit hun hart komst! Eraring in de keuken is niet nodig maar wel wenselijk.

Een echte Sugo-er;

  • Houdt van goed eten en mooie producten

  • Houdt ervan om gerechten te bereiden

  • Is gedreven sociaal vaardig en service gericht

  • Heeft oog voor kwaliteit, service en detail

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor een drukke lunch.

  • Je hebt ervaring met werken in een café, restaurant, fastfood, keuken, catering, bakkerij of in een winkel.

  • keuken ervaring niet noodzakelijk

  • Je vindt het geen bezwaar om in het weekend te werken.


Wat bieden wij?

Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Door onze groei zijn we constant bezig met het door ontwikkelen van onze medewerkers. Hierdoor krijg je veel kans, zowel binnen je functie en locatie als binnen de Sugo groep.

 

Daarnaast een salaris conform de horeca CAO afhankelijke van kennis en ervaring. En natuurlijk Sugo pizza tijdens werktijd!

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page