top of page
Fulltime & parttime
Sugo Utrecht.jpg

OVER SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond street food uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand.

Sugo heeft restaurant in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam (2) en Utrecht. Onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

MEDEWERKER BEDIENING/ALLROUND MEDEWERKER

Wat ga je doen?

In deze functie help onze gasten aan de counter maar ook aan tafel in ons restaurant. Je bent ons visitekaartje naar de gast. Eventueel help je in de keuken, met het bereiden van onze gerechten.

Wie ben jij?

We zoeken spontane, flexibele team-members bij wie gastvrijheid uit hun hart stroomt! Ervaring is fijn maar niet noodzakelijk. We trainen je graag op onze locatie.

Een echte Sugo-er;

  • Houdt van goed eten en mooie producten

  • Houdt ervan om gerechten te bereiden

  • Is gedreven sociaal vaardig en service gericht

  • Heeft oog voor kwaliteit, service en detail

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor een drukke lunch.

  • Je hebt ervaring met werken in een café, restaurant, fastfood, keuken, catering, bakkerij of in een winkel.

  • keuken ervaring niet noodzakelijk

  • Je vindt het geen bezwaar om in het weekend en in de avonden te werken.


Wat bieden wij?

Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Door onze groei zijn we constant bezig met het door ontwikkelen van onze medewerkers. Hierdoor krijg je veel kans, zowel binnen je functie en locatie als binnen de Sugo groep.

 

Daarnaast een salaris conform de horeca CAO afhankelijke van kennis en ervaring. En natuurlijk Sugo pizza tijdens werktijd!

 

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page