top of page
Fulltime
Sugo Utrecht.jpg

OVER

SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond streetfood uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand. Hij wordt zo luchtig omdat hij tot wel 72 uur rijst. We beleggen de bodem met de beste ingrediënten uit Italië.

Sugo heeft restaurants in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam (2). In onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

COUNTER / KEUKEN

Voor Sugo Utrecht, gelegen in hartje centrum (Vredenburg 21) op slechts 5 minuten lopen vanaf het station zoeken we nieuwe collega's counter / keuken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de counter & keuken in een Sugo. Je kent onze producten,  je kan razend snel onze gerechten maken en bent verantwoordelijk voor de HACCP en Hygiene. Omdat we met kleine dynamische teams werken zit er veel afwisseling in je werk en als je wilt ook ook veel verantwoording.

Wie ben jij?

We zoeken spontane, flexibele team members bij wie gastvrijheid uit hun hart komst!
Een echte Sugo-er;

  • Houdt van goed eten en mooie producten

  • Houdt ervan om met gasten te werken en ze het naar de zin te maken

  • Is gedreven sociaal vaardig en service gericht

  • Heeft oog voor kwaliteit, service en detail

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor een drukke lunch

  • Je hebt ervaring met werken in een café, restaurant, fast food, keuken, catering, bakkerij of in een winkel.

  • je bent  4/5 dagen of avonden per week. 

  • Je vindt het geen bezwaar om in het weekend te werken.


Wat bieden wij?

Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Door onze groei zijn we constant bezig met het door ontwikkelen van onze medewerkers. Hierdoor krijg je veel kans, zowel binnen je functie en locatie als binnen de Sugo groep.

Daarnaast een salaris conform de horeca CAO afhankelijke van kennis en ervaring. En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page