PIZZA FROM ROME, WITH LOVE

SUGO PIZZA ROTTERDAM

Bij SUGO eet je de lekkerste Romaanse pizza slices, alsof je in Rome bent! Onze pizzabodems zijn luchtig, lekker licht en krokant. Dat komt door de liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. De pizzabodems krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. SUGO pizza’s worden de hele dag vers belegd met de beste ingrediënten.

Bij SUGO eet je pizza per slice die we voor je knippen (= al taglio) en bakken in de steenvloer oven. Je kunt hele en halve slices bestellen en zo lekker veel smaken proberen en combineren!

WE ALL LOVE SUGO!

SUGO PIZZERIA ROTTERDAM WESTBLAAK

Westblaak 87
3012 KG, Rotterdam

Openingstijden:
Ma:  16:00 – 22:00
Di:  16:00 – 22:00
Wo: 16:00 – 22:00
Do: 11:30 – 22:00
Vr: 11:30 – 22:00
Za: 11:30 – 22:00
Zo: 11:30 – 22:00

bel ons: 010 341 8522
WE ALL LOVE SUGO!

SUGO PIZZERIA ROTTERDAM Aert van Nesstraat

Aert van Nesstraat 20
3012 CA, Rotterdam

Openingstijden: elke dag van 11:00 – 21:00

bel ons: 010 237 4520

BEDRIJVEN EN GROEPEN

SUGO PIZZA VOOR JE BEDRIJF OF GROEP

SUGO Pizza is ideaal om te delen – grote planken met antipasti, pizza en onze desserts in een fijne omgeving met heerlijke drankjes en goede service! Al vanaf 8 personen kan je een groepsmenu vooraf boeken – dan doen wij de rest!​

Wil je Sugo laten bezorgen voor een bedrijfsborrel. lunch of diner? Sugo heeft verschillende catering opties, snel besteld via Deliveroo of compleet verzorgd!

SUGO Pizza Rotterdam

SUGO Pizza Rotterdam

SUGO is een Italiaans georiënteerd restaurant gelegen met twee locaties in Rotterdam: Westblaak en Aert van Nesstraat. SUGO Pizza Westblaak ligt in het centrum, tussen Beurs en Eendrachtsplein in. SUGO Pizza Aert van Nesstraat ligt meer richting de Bijenkorf en daarmee dichterbij het Centraal Station.

Beide restaurants zijn ideaal bereikbaar voor bezoekers van de binnenstad, verschillende bioscopen en winkels in het centrum van Rotterdam. Bij SUGO geniet je van een uitgebreide lunch of diner, inclusief pizza, pasta, tapas, antipasti en desserts. Op zoek naar een snelle hap voor een voorstelling of concert? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat je SUGO pizza snel op tafel staat.

Navigeren naar SUGO Pizza Rotterdam

Heb je een tafel gereserveerd bij SUGO Pizza Westblaak of SUGO Pizza Aert van Nesstraat? Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoerd, maar er zijn ook genoeg parkeergelegenheden te vinden. SUGO Rotterdam is bij uitstek de perfecte locatie voor groepen van 6 tot 60 personen, zakelijke evenementen, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Reserveren

Reserveer gemakkelijk en snel een tafel via de website. Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen en de tafel staat voor jullie klaar. We kijken ernaar uit!