top of page
Full time
Sugo Utrecht.jpg

OVER SUGO

Sugo is een snel groeiende keten van Italiaanse restaurants. De locatie Westblaak is een wat ruime, maar drukke locatie. Gasten komen hier om snel te lunchen, tussendoor een slice pizza te halen of gezellig te eten.

(aankomend) Regiomanager
Sugo Pizza holding

SUGO pizza is een van de snelst groeiende merken in Nederland. Voor onze groei zijn we opzoek naar een (aankomend) regio manager die ons team kan aanvullen. Een unieke kans om mee te bouwen aan het succes van SUGO en je eigen toekomst! Wil jij deel uitmaken van SUGO lees dan snel door!

Wat ga je doen?
Een regio manager is verantwoordelijk voor een aantal locaties (restaurants en/of delivery locaties) in een bepaald gebied. Je begeleid de managers/ondernemers het succesvol runnen van hun locatie, helpt nieuwe locaties opstarten en bent het eerste aanspreekpunt van de locaties. Een afwisselende functie bij een snel groeiend bedrijf!

Aankomend?

We zoeken iemand die we zelf kunnen opleiden tot deze functie. Je begint dan ook bij een van onze locaties in de rol van manager. Zo leer je ons concept, werkwijze en producten zeer goed kennen. Kennis en ervaring die je later goed van pas zullen komen. Samen met het team zorg je voor een onvergetelijke gastbelevenis en een soepele operatie. De beleving van de gast, de tevredenheid van je team en het constant leveren van topkwaliteit zijn speerpunten. Om dit te bereiken ben je de motivator en inspirator van je team. Samen met de locatie manager verdeel je taken en regel je de basisvoorwaarden zoals personeelsplanning, inkoop, voorraad, bezetting etc.

Ben jij iemand die initiatief neemt, drive heeft en heb je zin in een uitdaging waar jij het verschil kan maken. Dan is dit je kans!

Wie ben jij?

We zoeken een flexibele, doortastende regiomanager bij wie gastvrijheid in het hart zit. Een Sugo-manager is een echte teamplayer, je neemt de regie als het moet, en geeft het team ruimte en vrijheid als het kan. Je stelt de gast centraal en doet er alles aan om een geweldige kwaliteit en gastbeleving neer te zetten! Een paar eigenschappen;

  • Je kunt goed overzicht houden over wat er binnen de vestiging gebeurt, je vindt pragmatische oplossingen wanneer iets anders loopt dan verwacht.

  • Je houdt van mooie producten en van lekker eten en hebt affiniteit met werken in de keuken.

  • Je bent punctueel en stressbestendig

  • Je hebt ervaring in vergelijkbare leidinggevende functies in de horeca, food service of retail.

  •  

Wat bieden wij?

  • Een afwisselde, uitdagende baan waarbij je het verschil kan maken, met bijbehorende verantwoording.

  • We leiden je graag intern op tot manager zodat je snel kan doorstromen naar regiomanager

  • Je krijg veel kans om door te groeien, zowel binnen je functie als binnen Sugo. Door onze groei zijn we constant bezig met het ontwikkelen van onze medewerkers.

  • Daarnaast bieden we je een fulltime dienstverband, een markt conform salaris afhankelijk van kennis en ervaring en 25 vakantie dagen.

  • En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen.

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page