OVER ONS

 Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol, met daar omheen een keuze uit mooie Italiaanse voorgerechten, salades en huisgemaakte desserts. 

Bij SUGO eet je pizza per stuk die we voor je knippen en bakken in de steenoven. Je kunt hele en halve stukken bestellen en zo lekker veel toppings proberen en combineren. 

 

Onze pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door alle liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. Ze krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. Deze maken we van meel dat we speciaal importeren uit Italië. Alleen daar groeit tarwe die voldoende eiwitten bevat voor onze pizzabodems. Door het lange rijzen, de speciale meelmix en alle liefde en aandacht die we erin stoppen, krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat! 

ACTIES

over ons

  • Facebook
  • Instagram

onze bakkerij