SUGO UTRECHT

OVER SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond pizza's zoals je ze in Rome eet. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand.

Sugo heeft restaurant in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam (2) en Utrecht. Onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

MANAGER VESTIGING AMSTERDAM

Voor SUGO Amsterdam (Pijp) zijn we op zoek naar een fulltime manager. Een unieke kans om mee te bouwen aan het succes van SUGO en je eigen toekomst!  
 

Wat ga je doen?
Als manager bij Sugo ben je verantwoordelijk voor het succes van de Sugo locatie. Samen met je team zorg je voor een onvergetelijke gastbelevenis en een soepele operatie. Het succes van de locatie ligt in jouw handen!
De beleving van de gast, de tevredenheid van je team en het constant leveren van topkwaliteit zijn speerpunten. Om dit te bereiken ben je de motivator en inspirator van het team en regel je de basisvoorwaarden zoals personeelsplanning, inkoop, voorraad, bezetting etc.
Ben jij de manager die initiatief neemt, drive heeft en heb je zin in een uitdaging waar jij het verschil kan maken. Dan is dit je kans!

 

Wie ben jij?
We zoeken een flexibele, doortastende manager bij wie gastvrijheid in het hart zit. Een Sugo-manager is een echte teamplayer, je neemt de regie als het moet, en geeft het team ruimte en vrijheid als het kan. Je stelt de gast centraal en doet er alles aan om een geweldige kwaliteit en gastbeleving neer te zetten! Een paar eigenschappen; 

  • Je kunt goed overzicht houden over wat er binnen de vestiging gebeurt, je vindt pragmatische oplossingen wanneer iets anders loopt dan verwacht.

  • Je houdt van mooie producten en van lekker eten en hebt affiniteit met werken in de keuken.

  • Je hebt ervaring in vergelijkbare leidinggevende functies in de horeca, food service of retail. 

  • Omdat onze restaurants 7 dagen per week open zijn van ca 10.00 tot 22:00 uur verwachten we flexibiliteit van je en ben je bereid om in de avond en in het weekend te werken.

 

Wat bieden wij?

  • Een afwisselde, uitdagende baan waarbij je het verschil kan maken, met bijbehorende verantwoording.

  • Je krijg veel kans om door te groeien, zowel binnen je functie als binnen Sugo. Door onze groei zijn we constant bezig met het ontwikkelen van onze medewerkers.

  • Daarnaast bieden we je een fulltime dienstverband, een markt conform salaris afhankelijk van kennis en ervaring, 25 vakantie dagen en een interessant bonus programma

  • En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!
     

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

Vragen? Neem contact op via Whatsapp;