SUGO FRANCHISENEMER WORDEN?

Sugo is keihard aan het groeien en daar hebben we jou bij nodig. We zijn altijd op zoek naar franchisenemers, dus heb je altijd een eigen Sugo willen hebben? Dat kan!

Er zijn meerdere vormen van franchising mogelijk waar we je mee kunnen helpen.

DELIVERY & TO-GO STORE

Je hebt een counter voor afhalen en bezorging in een locatie die helemaal Sugo is. Geen zitplaatsen maar wel de mogelijkheid om op een goed bereikbare plek Sugo Pizza te verkopen. Je zaak draait binnen 3-6 maanden.

DELIVERY & TO-GO SHOP IN SHOP

Je hebt een counter voor afhalen en bezorging in een bestaande locatie, shop-in-shop. Dit kan al in 4-8 weken.

DELIVERY ONLY (DARK)

Met het dark kitchen concept doe je alleen de bezorging van Sugo Pizza. Dat kan een shared keuken zijn of een bestaande, eigen keuken. Je zaak draait binnen 4-8 weken

RESTAURANT

Je hebt een Sugo Restaurant met zitplaatsen, afhaal en bezorging.  Je voert alle producten van Sugo met voorgerechten, pizza's, pasta's, desserts, dranken en alcohol. 

Waar? In het centrum van een middelgrote tot grote stad.

Je restaurant draait binnen 3-6 maanden

Sugo is een unieke franchiseformule met een geweldig product: de pizza al taglio. Onze kracht is het sterk houden van ons merk en het hoog houden van de kwaliteit van onze producten. Elke franchise locatie is anders en daar zijn we trots op!

 

Wij bieden ondernemers met een bestaande exploitatie de mogelijkheid om hun onderneming te versterken en heel snel de omzet toe te laten nemen. We denken hierbij aan ijssalons, toko’s, lunchrooms, eethuisjes, cocktailbars en koffiebars, maar een semi-vaste setup of mobile setup behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Dit doen we door middel van een Sugo shop-in-shop