Passie voor pizza

De Italiaanse keuken staat bekend om haar pure gerechten, bereid met geweldige kwaliteit producten. Het is prachtig om te zien hoe gepassioneerd en kieskeurig Italianen zijn over hun pizza. Hoe pizzachefs elkaar de loef proberen te steken met iedere keer nóg betere bereiding en ingrediënten. Onze grote inspiratiebron is Gabriele Bonci (wereldberoemd in Italië), die de pizza al taglio met zijn hang naar perfectie tot een hoger niveau heeft weten te tillen. 

Kwaliteit voorop

Pizza al taglio is geen makkelijk product. Het draait allemaal om de bodem: die moet perfect zijn. Deeg is een levend product en zeer gevoelig voor variaties in temperatuur, vochtigheidsgraad en druk. Het vereist aandacht en passie voor het vak. Geen enkele bodem is hetzelfde. Onze pizzabakkers genieten hiervan en stoppen er dan ook al hun energie in. Wij hebben het vak geleerd van een Italiaanse meesterbakker. Signore Santocono komt nog regelmatig bij ons langs om de kwaliteit te controleren.

Duurzaamheid

Wij zijn er van overtuigd dat de zorg voor onze planeet de verantwoordelijkheid is van iedereen. Sugo wil hierin een actieve rol spelen. Daarom streven we naar zorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen en beter dierenwelzijn. Het meel, de basis van onze pizza, is biologisch. Ons vlees is afkomstig van kleinschalige productie in Italië. Onze koffie, thee, wijnen, sappen zijn biologisch en fairtrade. We gebruiken 100% duurzame stroom en ons verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton. 

Over ons

In 2015 openden wij, Igor, Anne en Faruk de eerste Sugo in Rotterdam-centrum. Al snel volgde de tweede vestiging, in de Amsterdamse Pijp. Na onze eerste kennismaking met pizza al taglio waren wij direct verkocht. Een eenvoudig gerecht, dat juist daarom zo gevoelig is voor perfecte bereiding en gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Met veel geduld en met de hand bereid, in eindeloze variaties. Een perfect alternatief voor een broodje of sandwich. Met Sugo willen wij iedereen inspireren om kleurrijker, veelzijdiger en lekkerder te eten. 

Werken bij Sugo?

Spreekt dit je aan? Wil je ook deel uitmaken van ons geweldige team? Wij zijn altijd op zoek naar energieke liefhebbers van lekker en gezond eten. Je kunt bij ons in de keuken werken als pizzaiolo, of achter de balie als tagliatore (pizzaknipper). Stuur een mail met je CV of loop even langs bij een van onze filialen

NL | EN